Toata lumea poarta…..Elie Saab

Daca ar fi sa ne  bazam pe  alegerile de pe covorul rosu ale  celor mai bine imbracate celebritati am putea spune ca designer-ul momentului este Elie Saab.Nu exista gala fara ca tinutele designer-ului sa nu fie purtate macar de o celebritate.Toata lumea, de la Nicole Kidman la Sarah Jessica Parker sau Emilly Blunt i-au purtat rochiile la diferite evenimente.

Cunoscut pentru eleganta si rafinamentul creatiilor sale,Elie Saab stie  cum sa faca o femeie sa arate si sa se simta frumoasa.

In noaptea Oscarurilor de anul acesta, Berenice  Bejo, Milla Jovovich si Katie Holmes au aratat superb purtand creatii Elie Saab. Actrita Jessica Chastain a purtat si ea la o petrecere dinaintea Oscarurilor o superba rochie verde smarald. Cameron Diaz  a optat pentru  o rochie neagra cu insertii de dantela,semnata de Elie Saab, cu ocazia unui eveniment caritabil. Mereu chic, Emma Stone a preferat albul pentru rochia sa.

Megan Fox, a revenit pe covorul rosu purtand o rochie bej Elie Saab din colectia P/V Couture 2012.Pentru premiera de la Berlin a filmului ‘Hunger Games’,Elizabeth Banks a purtat o superba rochie lunga, orange din colectia P/V 2012.Emily Blunt a participat la o petrecere data in onoarea designer-lui, purtand, ce altceva, Elie Saab.

Despre redcarpetfashionplease
Un blog despre moda,vedete,despre cum poarta celebritatile ultimele trenduri pe covorul rosu sau pe strada.

One Response to Toata lumea poarta…..Elie Saab

  1. MIO says:

    m-as vedea imbracata cu: cea galbena a lui EB si ceva mai fancy cea a lui KH!

Lasă un comentariu